Op zoek naar een uitdagende baan vol creativiteit, autonomie én impact? Bij stichting AMBER Alert Europe zijn we op zoek naar een Community- en Communicatiemedewerker die de betrokkenheid binnen onze omvangrijke internationale gemeenschap van experts op het gebied van vermissingen, NGO’s, Politiediensten, universiteiten en ministeries zal versterken. Heb jij de drive, vaardigheden en ervaring om samen met ons partnernetwerk projecten te initiëren en tot een succesvol einde te brengen?

Functieomschrijving

Als Community- en Communicatiemedewerker ben je de schakel tussen onze internationale gemeenschap van overheden, universiteiten, NGO’s en Politieorganisaties. Je houdt de communicatielijnen open, verzamelt feedback, en creëert kansen door in gesprek te gaan met onze partners. Je bent de stem en het gezicht van onze organisatie, en je zorgt ervoor dat onze gemeenschap zich gewaardeerd en betrokken voelt.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en energieke netwerker die iedereen kan enthousiasmeren en assisteren. Je beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden en kunt boeiende verhalen vertellen die gedeeld worden door onze gemeenschap. Je kunt mensen moeiteloos enthousiasmeren en overtuigen. Je werkt gestructureerd en kunt elke uitdaging aan.

Verder:

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma, bij voorkeur in bedrijfskunde, communicatie, journalistiek of mediabeheer;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt ervaring met het beheren van social media kanalen en het schrijven van blogs;
 • Je hebt ervaring met het organiseren van internationale evenementen;
 • Je bent bereid om te reizen (binnen Nederland en Europa) en bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan waarin je bijdraagt aan het redden van kinderlevens;
 • Een fulltime functie met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng;
 • Een marktconform salaris, met vele voordelen, zoals een premievrij pensioen;
 • 38 verlof- en ATV dagen op basis van fulltime tewerkstelling;
 • Een inspirerende, ‘Google-achtige’ werkomgeving (incl. dagelijkse lunch) in Beek, Zuid-Limburg.
 • Benieuwd naar de rest?

Over Stichting AMBER Alert Europe

AMBER Alert Europe is dé autoriteit op het gebied van vermiste kinderen in Europa. We verbinden experts van 44 overheidsorganisaties, waaronder ministeries en politieorganisaties, en NGO’s uit 28 landen in onze missie om het aantal vermiste kinderen in Europa te reduceren tot nul. Onze preventiecampagnes worden overgenomen door overheden en NGO’s in tientallen landen. We helpen landen met het bouwen van hun nationale AMBER Alert systemen, hebben ’s werelds grootste cold case project in huis waaraan honderden studenten meedoen van tientallen universiteiten samen met de Politie van diverse landen wereldwijd. We hebben de Europese Vermiste Personen Politie (PEN-MP) geïnitieerd en blijven deze ondersteunen, onze experts trainen Politie in samenwerking met Europese Politie academies (CEPOL). Door onze inspanningen en samenwerkingen dragen we bij aan het veilig thuisbrengen van vermiste kinderen en het verminderen van het aantal vermissingen.

Kom erbij!

Zijn wij de perfecte match? Solliciteer vandaag nog en stuur ons je CV met sollicitatiebrief. We kijken er al naar uit om je te ontmoeten!